Naše nové číslo jedna místo k poklesu číslo dvě

Anonim

Naše nové číslo jedna místo k poklesu číslo dvě

Architektura

Nick Lavars

23. března 2018

17 obrázků

Otevřená dříve v březnu, odpolední zastávka Ureddplassen nyní nabízí útočiště těm, kteří cestují po scénické cestě Helgelandskysten na západě Norska (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Cestující, kteří hledají úlevu po překrásném pobřeží Norska, budou mít k dispozici novou stylovou zastávku, která jim bude k dispozici, a místním silničním úřadem se označí páska na jedné z těch nejvíce vyhlížejících štěkat, které jsme si položili.

Otevřeno dříve v březnu, odpolední zastávka Ureddplassen nyní nabízí útočiště těm, kteří cestují po scénické cestě Helgelandskysten na západě Norska. Zde se v tomto oblíbeném místě, kde můžete zažít severní světla v zimě a půlnocní slunce v létě, si návštěvníci mohou vychutnat výhledovou terasu a amfiteátr postavený do jezera, s posezením a památkou vytesanou z místního mramoru.

A pokud by stálé vody před nimi podněcovaly malý pohyb ven, pak se jim brzy připraví toaletní zařízení, které jim umožní postarat se o podnikání. Tato nádherná zvlněná budova má stejnou betonovou pleť jako její dlážděné okolí a nabízí svým hostům okamžik soukromí díky svým neprůhledným oknám od podlahy ke stropu.

To je docela vkusné doplněk k dech beroucí scenérii, zvláště když světla vypnout po západu slunce. Designerské architektonické firmy Haugen / Zohar navrženy firmou Oslo, stavitelé nyní přidávají finální dotyky této nádherné latríny s dveřmi, které budou otevřeny v příštích dvou týdnech.

Zdroj: Norská správa veřejných komunikací

Otevřená dříve v březnu, odpolední zastávka Ureddplassen nyní nabízí útočiště těm, kteří cestují po scénické cestě Helgelandskysten na západě Norska (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Designerské architektonické firmy Haugen / Zohar navrženy firmou Oslo, nyní dodávají finální dotyky této krásné latríně (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Cestující, kteří hledají úlevu po překrásném pobřeží Norska, budou brzy mít k dispozici novou stylovou zastávku, kterou budou mít k dispozici (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Otevřená dříve v březnu, odpolední zastávka Ureddplassen nyní nabízí útočiště těm, kteří cestují po scénické cestě Helgelandskysten na západě Norska (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Odpočinková zastávka Ureddplassen v Norsku vede k vkusnému přírůstku do dechberoucí scenérie (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Designerské architektonické firmy Haugen / Zohar navrženy firmou Oslo, nyní dodávají finální dotyky této krásné latríně (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Otevřená dříve v březnu, odpolední zastávka Ureddplassen nyní nabízí útočiště těm, kteří cestují po scénické cestě Helgelandskysten na západě Norska (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

(Kredit: Steinar Skaar / NPRA)

Cestující, kteří hledají úlevu po překrásném pobřeží Norska, budou brzy mít k dispozici novou stylovou zastávku, kterou budou mít k dispozici (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Odpočinková zastávka Ureddplassen v Norsku vede k vkusnému přírůstku do dechberoucí scenérie (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Designerské architektonické firmy Haugen / Zohar navrženy firmou Oslo, nyní dodávají finální dotyky této krásné latríně (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Otevřená dříve v březnu, odpolední zastávka Ureddplassen nyní nabízí útočiště těm, kteří cestují po scénické cestě Helgelandskysten na západě Norska (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Cestující, kteří hledají úlevu po překrásném pobřeží Norska, budou brzy mít k dispozici novou stylovou zastávku, kterou budou mít k dispozici (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Designerské architektonické firmy Haugen / Zohar navrženy firmou Oslo, nyní dodávají finální dotyky této krásné latríně (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Odpočinková zastávka Ureddplassen v Norsku vede k vkusnému přírůstku do dechberoucí scenérie (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Designerské architektonické firmy Haugen / Zohar navrženy firmou Oslo, nyní dodávají finální dotyky této krásné latríně (Credit: Steinar Skaar / NPRA)

Odpočinková zastávka Ureddplassen v Norsku vede k vkusnému přírůstku do dechberoucí scenérie (Credit: Steinar Skaar / NPRA)